High Tea Coaching

 Stress is not what happens to us. It’s our response to what happens, and response is something we can choose  - Mahatma Gandhi

Missie & visie

Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te helpen om uit hun stress modus te komen en in hun persoonlijk leiderschap en TLC Mood te leven door te stralen. In een stress modus, ben je alles behalve gelukkig. Onbewust lijdt je (struggle), met alle consequenties van dien voor de kwaliteit van je leven en gezondheid.

Met mijn motto "shine like the diamond you are !" streeft CTC ernaar mensen hun stress modus bewust te laten worden, de ruwe diamant die ze op dat moment zijn te leren polijsten zodat zij net als ik weer kunnen stralen vanuit balans, kracht en rust! Daarom geef ik groepstrainingen EN individuele coaching voor particulieren en bedrijven.

Voor iedere portemonnee wat wils

Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te helpen uit een burn out te komen of te blijven. Daarom is er voor iedere portemonnee een aanbod.
In de nabije toekomst zullen er ook online trainingen komen, voor mensen die Den Haag te ver weg vinden.

Please to meet you: Monique Pahladsingh, trainer en coach.

 A diamond is just a piece of charcoal that handled stress exceptionally well 

Even heel kort iets over mijzelf en waarom ik er mijn missie van heb gemaakt om mensen te helpen bij stress en communicatie.
Mijn eerste burn out was rond mijn 33ste . Dit duurde een jaar, ik had geen energie en moest veel en snel huilen.
Mijn tweede burn out was rond 2003. Deze duurde twee jaar en was fysiek, emotioneel en psychisch zoveel zwaarder dan mijn eerste. Ik viel in 3 maanden 17 kilo af en woog 43 kilo doordat mijn maag en darmen niet meer goed functioneerde door alle adrenaline en cortisol.

 

Toen ik in oktober 2018 door allerlei lichamelijk klachten hoorde dat ik voor de derde keer op het randje van een BO zat, heb ik twee weken vrij genomen en ben met mijzelf aan de slag gegaan. Ik nam een belangrijke beslissing: ik weigerde voor de derde keer dit mee te maken en besloot om mijzelf te coachen zoals ik dit bij anderen deed voor snel en blijvend resultaat om uit een burn out te blijven. Dit keer voor goed!

Lang verhaal kort: het is mij nu gelukt om in een korte tijd uit de burn out te komen EN te blijven, tot verbazing van mijn arts. Mijn coaching en Stress Management Training zijn gebaseerd op mijn ervaring en inzichten van bijna drie burn outs. Dit samen met een stuk psychologie, (ontspannings)oefeningen en emotiemanagement heeft het mij geholpen om er zo snel uit te komen. En als ik het kan, kun jij het ook! En zo is mijn Stress Management Training geboren.